Logo and Banner
Home  Categories  Featured Products  Contact Us
Search   

Scandinavian Products

Books in Finnish - All

Panssarisydän (Jo Nesbø) - Book/Kirja

Kieli: suomi. 795 sivua

Description:

Kaksi naista on tapettu Oslossa. He ovat kuolleet tukehtumalla omaan vereensä. Poliisia askarruttaa, miten on mahdollista, että kasvojen vammat on aiheutettu sisältä päin. Rikoksien tekijäksi epäillään sarjamurhaajaa.

Oslon poliisin ainoa sarjamurhaajiin erikoistunut tutkija on paennut painajaisiaan Hongkongin oopiumluoliin. Kaja Solnessin tehtävänä on tuoda mies Norjaan. Saapuessaan kotimaahansa tutkija joutuu lentokentän tullissa täydelliseen ruumintarkastukseen epäiltynä huumeiden salakuljetuksesta.

Tämä mies on Harry Hole.

Panssarisydämen tapahtumat sijoittuvat pääosin Osloon ja sen läheisille tuntureille, mutta myös Kongo liittyy tarinaan.

Huikean, harhautusten ja yllättävien käänteiden maustaman rikostarinan ohella Panssarisydän päästää lukijan entistä lähemmäksi Harry Holen sisintä. Paitsi, että Harry kohtaa rakastettunsa Rakelin, hän kohtaa oman isänsä aivan uudella tavalla: tämä on sairaalassa parantumattomasti sairaana, mikä ajaa Harryn pohtimaan isäsuhdettaan.

Keitokseen tuo oman lisäjännitteensä kahden poliisiosaston välinen kilpailu johtavan henkirikosten tutkintayksikön asemasta: kisa on perimmäinen motiivi Harryn vanhalle yksikölle noutaa mies maan ääristä tapahtumien keskipisteeseen. Ongelma on, ettei Harry Hole ole lojaali juuri kenellekään, saati jollekin laitokselle.

Jo Nesbø on kirjoittanut fantastisen rikostarinan, joka saa lukijan heti pauloihinsa ja ravistelee tuokioittain rajustikin. Eikä päästä helpolla irti. Panssarisydän kamppailee sarjassaan maailmanluokassa - se on kuin kirjoittamalla sytytetty takkatuli: yhtä aikaa kaunis ja polttava.

Price:

US $27.50

Julkaistu: 2011

Shipping:

US $15.75

Imported from Finland. May take 10 to 20 days to arrive.

Back to Home Page Select a New Category

Seller charges sales tax for products shipped to Minnesota and Wisconsin.

imported books Visa Card Payments Accepted swedish books MasterCard Payments Accepted top 10 swedish paperbacks American Express Card Accepted Discover Card Accepted norwegian books Electronic Checks Accepted danish books PayPal Payments Accepted
books, movies, DVDs

PayPal Verified

Hudson, Wisconsin, USA
Texas, California
Minnesota, Michigan, Illinois

Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!

North Dakota, South Dakota, Iowa
Texas, California

SKANDIMPORT.com is a wholly-owned subsidiary of Tech Tailor, Inc.