Logo and Banner
Home  Categories  Featured Products  Contact Us
Search   

Scandinavian Products

Books in Swedish - Poesi

En vila i nuet (av Amie Fahlander) - Book/Bok

Illustrationer av Kerstin Sund

Description:

Vi är två vänner som upptäckt att vi har varsin gåva i olika uttrycksformer, i ord och bild. Kerstin målar akvareller och Amie har skrivit sedan unga år. Gemensamt delar vi glädjen över det dagliga livet, tacksamheten över att finnas till. Vi har fyra fantastiska årstider i Norden, och det finns möjligheter och njutningar i varje dag. Det har vi tagit fasta på och det är bokens tema.

Vi vill dela med oss av vår levnadsglädje och önskar att vår lilla bok kan väcka läsarens lust och egen kreativitet. Vi vill förmedla en vila i nuet och väcka uppmärksamheten på de små tingens underverk. På så sätt kan vi människor bli tacksamma och tillfreds med tillvaron.

Boken är tänkt att kunna användas år efter år.
Datumremsan i varje månadsuppslag ger dig möjlighet att anteckna födelsedagar och annat du inte vill glömma; sådant som är återkommande inslag i ditt liv. Tankesmulorna på de övriga sidorna kan stimulera dig att tänka vidare kring temat, skriva ner dina tankar och drömmar samt berättelser ur ditt eget liv. På det sättet har du skapat din egen bok om närvaro i stunden; en bok full av din personliga livskvalitet.

Amie Fahlander, Dikter
Kerstin Sund, Bild

Price:

US $33

Shipping:

US $15.75

Imported from Sweden. May take 10 to 20 days to arrive.

Back to Home Page Select a New Category

Seller charges sales tax for products shipped to Minnesota and Wisconsin.

imported books Visa Card Payments Accepted swedish books MasterCard Payments Accepted top 10 swedish paperbacks American Express Card Accepted Discover Card Accepted norwegian books Electronic Checks Accepted danish books PayPal Payments Accepted
books, movies, DVDs

PayPal Verified

Hudson, Wisconsin, USA
Texas, California
Minnesota, Michigan, Illinois

Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!

North Dakota, South Dakota, Iowa
Texas, California

SKANDIMPORT.com is a wholly-owned subsidiary of Tech Tailor, Inc.