Logo and Banner
Home  Categories  Featured Products  Contact Us
Search   

Scandinavian Products

Books in Swedish - Kokböcker

Doktor Dahlqvists och Airams LCHF-Kokbok (av A.Dahlqvist och M.Höglund) - Book/Bok

Svenska. 110 sidor

Inbunden. Utgiven 2009.

Description:

LCHF ger dig stora hälsovinster
Välkända doktor Annika Dahlqvist förespråkar en kost som kallas LCHF. Förkortningen står för LowCarb-HighFat, alltså en kost som innehåller en låg andel kolhydrater och en hög andel naturligt fett. I den här boken visar Annika tillsammans med Airam, Maria Höglund, hur man äter nyttigt till vardags och fest. Alla kan vinna på att gå över till LCHF-kosten, men den viktigaste hälsovinsten gör diabetiker och hjärtsjuka. De hjärtsjuka är nästan alltid insulinresistenta och därmed prediabetiker, de har det man kallar det metabola syndromet. Diabetiker och människor som lider av det metabola syndromet lever i livsfara varje dag. De kan drabbas av hjärtsvikt eller när som helst få en hjärtinfarkt. Om du går över till LCHF-kost är risken för dessa problem nästan obefintlig.

Recepten är gjorda på naturliga råvaror som är lätta att hitta i din vanliga butik! Airam, alias Maria Höglund, har själv levt efter LCHF-konceptet i flera år. Maria är sjuksköterska med ett förflutet som kock. Maria lagar god LCHF-mat till sin familj varenda dag.

Price:

US $37.50

Shipping:

US $33.45

Imported from Sweden. May take 10 to 20 days to arrive.

Back to Home Page Select a New Category

Seller charges sales tax for products shipped to Minnesota and Wisconsin.

imported books Visa Card Payments Accepted swedish books MasterCard Payments Accepted top 10 swedish paperbacks American Express Card Accepted Discover Card Accepted norwegian books Electronic Checks Accepted danish books PayPal Payments Accepted
books, movies, DVDs

PayPal Verified

Hudson, Wisconsin, USA
Texas, California
Minnesota, Michigan, Illinois

Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!

North Dakota, South Dakota, Iowa
Texas, California

SKANDIMPORT.com is a wholly-owned subsidiary of Tech Tailor, Inc.